Για σου και καλώς ήρθατε στο Ceilidh Club. Το club μας σας δίνει την γεύση της Σκωτία στο Λονδίνο. Αν έχετε πάει στην Σκωτία, μάλλον έχετε δοκιμάσει το χώρο μας-το ceilidh (το ‘kay-lee’). Άλλα μην ανησυχείς αν δεν το έχεις κάνει ποτέ, εξηγούμε όλους τους χορούς και υπάρχει πολλά αλλά άτομα που ξέρουν τι κάνουν.

Είμαστε πολύ φιλικοί και χαιρετίζουμε άτομα από όλο τον κόσμο. Συχνά έχουμε περίπου 250 άτομα από διάφορες χώρες. Υπάρχει ζωντανή μπάντα και κάποιος που δίνει οδηγίες. Αρχίζουμε στης 7μμ και χορεύουμε από τις 8-11. Υπάρχει εάν μπαρ, καφετέρια, και βεστιάριο. Είναι καλή ιδέα να αγοράσεις εισιτήρια πριν, αλλά μπορείς να αγοράσεις εισιτήρια στην πόρτα για τα τακτικές μας νύκτες (με εξαίρεση τα Burns Night).Καλωσορίζουμε όλες τες ηλικίες, αν και οι περισσότεροι άνθρωποι είναι μεταξύ 22-38 ετών. Ωστόσο, η διάθεση σας είναι το πιο σημαντικό πράγμα.

Τον Γενάρη και αρχές του Φλεβάρη, έχουμε έκτακτη νύκτα που ονομάζετε Burns Night. Αυτό γιορτάζει τον εθνικό ποιητή της Σκωτίας Ρόμπερτ Μπέρν. Χορεύουμε για 3 ώρες και προσφέρουμε παραδοσιακό Σκωτσέζικο φαγητό (
χάγγις, πατάτες και γογγύλια). Έχουμε χάγγις με κρέας και για τους χορτοφάγους. Επίσης, έχουμε κάποιον παίζει τις γκάιντες και διαβάζει ποιήματα. Είναι σπουδαία νύκτα και πλακά. Μπορείς να μάθεις παραπάνω για το Burns Night εδώ. Δεν πρέπει να φορέσεις κάτι συγκριμένο στο Ceilidh Club, απλώς κάτι άνετο. Αν έχεις σκωτσέζικο ύφασμα, θέλουμε να το δούμε-φαίνεται υπέροχο! 

Μπορείς να μας βρεις στο Youtube, Twitter, Facebook, Instagram και LinkedIn και μάλλον λίγα αλλά sites. Δε της φωτογραφίες και βίντεο, και δείξε τα στην κοινωνική σας ομάδα. Μπορείς να έρθεις μόνο σου (μπορείς να χορέψεις με πολλούς άλλους), με τους φίλους σου η με την ομάδα η Meet Up ομάδα σου. Μπορείς να κλείσεις το εισιτήρια για τους χορούς μας εδώ. Ευχαριστώ και ελπίζουμε να σας δούμε σε λίγο στο Ceilidh Club.